Binogi Uutiset

Binogi lanseeraa myös ukrainan kielen monikieliselle oppimisalustalleen

Tukeaksemme opettajia ympäri maailman, on Binogi lisännyt ukrainan kielen monikieliselle oppimisalustalleen. Näin opettajat ympäri maailman saavat tukea, toivottaessaan tervetulleeksi yli 1,5 miljoonaa ukrainalaista lasta luokkiinsa.

Maria Henriksson, Suomen ja Ruotsin aluepäällikkö kertoo:

-Melkein ensimmäisestä päivästä lähtien, sodan puhjettua, on opettajat ja kunnat kyselleet ukrainankielisten käännösten perään, voidakseen tukea ukrainalaisia pakolaisia. Nähdessäni kuinka moni haluaa olla askeleen edellä ja tukea kaikkia koulun oppilaita, tunnen suurta ylpeyttä pohjoismaisista kouluistamme. Tietenkin halusimme tehdä kaikkemme vastataksemme tulevaan tarpeeseen.

Kasvavassa koulujen ja kuntien yhteisössä; Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Kanadassa Binogia käytetään päivittäin. Monissa kouluissa valmistaudutaan tällä hetkellä ukrainalaisten lasten vastaanottamiseen. Binogi sopii käytettäväksi niin koulussa kuin kotona, kun oppilaat harjoittelevat ja vahvistavat oppimistaan, tai tutkivat uusia käsitteitä. Lisäksi Binogin oppimisalusta tukee vanhempien mahdollisuuksia osallistua lastensa oppimiseen.

Binogin tehtävä on tukea oppilaita ympäri maailman, tunnustaen ja kunnioittaen kaikkia kieliä, ukraina mukaan lukien.

-Tämä on uskomaton globaali tragedia, jolla on kauaskantoiset seuraukset. Lapsille monikielistä opetusohjelmistoa luovana yrityksenä saamme muistutuksen tehtävämme tärkeydestä ja työn jatkumisella tulee olemaan tärkeä merkitys, sanoo Andrew Anningson, Binogin tuotantopäällikkö.

Anningson jatkaa kertomalla: -Olemme nyt ensimmäisenä askeleena lisänneet ukrainankieliset tekstitykset ja toivomme tämän olevan avuksi opettajille, kun he opettavat Ukrainasta maahan tulleita oppilaita.

Binogin yhteistyö kuntien kanssa Kieliprojektin kautta mahdollistaa paikallisiin ja kansainvälisiin tarpeisiin vastaamisen. Nyt kun ukraina on sisällytetty Binogin monikieliseen digitaaliseen oppimisalustaan, toivomme voivamme auttaa lapsia palaamaan mahdollisimman pian koulunkäynnin tuomiin rutiineihin.