Aloittaminen

Koulua jokaiselle ensimmäisestä päivästä lähtien

Luomalla tilin saat heti Binogin materiaalin käyttöösi!

Kun sinulla on tili pääset katsomaan videoitamme. Saadaksesi koko materiaalin käyttöösi on kuntasi oltava mukana kieliprojektissa. Kieliprojektin myötä kunnan opettajat sekä oppilaat saavat käyttöönsä monikielisen opetusmateriaalin. Materiaaliin sisältyy opettajan osio, käyttöönottokoulutus sekä mahdollisuus osallistua tutkimus- ja kehitystyöhön. Mikäli kieliprojektiin liittyminen kiinnostaa, ole meihin yhteydessä!

Luo tili

Mikä Binogi on?

Binogi koostuu lyhyistä animaatioista. Monimutkaiset asiayhteydet selitetään hauskalla, yksinkertaisella ja pedagogisella tavalla selkeiden esimerkkien ja jokapäiväisten tilanteiden avulla. Sekä ääni että tekstitys ovat saatavilla useilla eri kielillä. Äänen, kuvan, sisällön ja tekstin yhdistelmä helpottaa opiskelijoiden omaksumista ja ymmärtämistä.

Useimmissa elokuvissa on tietokilpailuja kolmella vaikeustasolla. Kysymykset kannustavat oppilaita saavuttamaan osaamistavoitteet leikkisällä tavalla, samalla kun ne stimuloivat itsenäistä oppimista.

Oppitunteja on 9 aineesta; Matematiikka, fysiikka, kemia, biologia, yhteiskuntaoppi, historia, maantieto, uskonto, sekä terveystieto.

Saatavilla olevat kielet

Suomi

Ruotsi

Englanti

Arabia

Somali

Dari

Tigrinya

Tulossa olevat kielet

Thai

Saksa

Espanja

1. Luo käyttäjätili

Saadaksesi pääsyn koko materiaalipankkiimme tulee sinulla olla käyttäjätili, niin oppilaana kuin opettajanakin. Voit kuitenin luoda testitilin menemällä osoitteeseeen www.binogi.fi. Klikkaa “Kokeile Binogia”.

2. Sisäänkirjautuminen

Kun olet luonut Binogi-tilin voit kirjautua sisään. Mene kotisivuille www.binogi.fi ja klikkaa Kirjaudu juuri luoduilla tunnuksillasi.

3. Löydä materiaali

Voit löytää sopivaa materiaalia kahdella eri tavalla. Voit joko etsiä oppiainelistasta, joka avauu osoittaessasi nuolella “Oppiaineet” valikkoa, tai voit hakea käsitettä hakuvalikosta “Hae”.

4. Jaa materiaaleja

Voit jakaa videot oppilaillesi tai luokkakavereillesi. Se on helppoa: Kopioi ja liitä! Mutta muista, niin oppilaiden kuin opettajienkin tulee luoda itselleen käyttäjätunnukset nähdäkseen kaikki videot alusta loppuun.